Barcelona, Florida, Kuba, loma-vinkkejä, lomamatkat, Tahiti, Thailand, Urheilumahdollisuuksia, vattensporter

Bra ställen att ta en vattensporter helgdag

Oletko kyllästynyt reititysurheilusta tai online-peleistä, miksi et kokeilisi jotain ainutlaatuista i-e-vesiurheilua.

Vattensportentusiaster som tycker om aktiviteter som segling, segling, forsränning, paddling och jetskidåkning och som vill ta en semestertema på sådana aktiviteter, kommer att hitta många alternativ när det gäller destinationer. Den här guiden visar några av de bästa valen för vattensport semester.

1. Tahiti – Beläget i Franska Polynesien, erbjuder Tahiti en lång lista över vattenbaserade aktiviteter och vattenrelaterade aktiviteter som äventyrsintressenter säkert kommer att njuta av. Tahiti har många vackra stränder som består av mjuka vita sandar och turkos vatten. Dykning, fiske, vindsurfing, vattenskidor, kajakpaddling, snorkling, båtturer, katamaranskryssningar, promenader under havet, jetski, segling och paddling är bara några av de aktiviteter som besökare på Tahiti kan njuta av.

2. Barcelona – Denna stad ligger längs den katalanska kusten, och har sju stränder och 4,5 kilometer kust. Närheten till stranden har uppmuntrat utvecklingen av vattenbaserade händelser och aktiviteter här och staden har många dykskolor, vattensportanläggningar och båtbefraktningsbyråer. I Barcelona kan människor njuta av en mängd olika vattensporter, allt från segling till jet skidåkning.

Jos pidät suosikkiurheilusta, kokeile Unibet veikkaus, jossa sinulla on mahdollisuus käyttää kaikkia viimeisimpiä kertoimia, ja voit jopa asettaa vetoja mobiililaitteellesi.

3. Florida – Detta tillstånd är känt för sina stränder och det är ingen överraskning att människor kommer hit från hela Amerika och världen för att delta i vattensportaktiviteter. Med de berömda Florida Keys, Miami Beach, West Palms, Fort Myers Beach och många andra sträckor av strandområde som spelar värd för ett antal vattensportaktiviteter, är Florida det perfekta resmålet för människor som gillar vattensporter.

4. Kuba -. Platser som Varadero har dykskolor och några av de bästa lärarna från hela världen kommer att undervisa i det varma karibiska vattnet.

5. Thailand – Södra Thailand har några av de vackraste stränderna i världen, tillsammans med några av de bästa dykplatserna. Phuket-ön, Krabi och de närliggande öarna erbjuder många möjligheter för turister att njuta av ett antal aktiviteter. De vanligaste aktiviteterna i detta område är forsränning, paddling, dykning och snorkling.

Vastaa