Auer Dult, Elokuvafestivaali, festivaaleja, Münchenin, Münchenin karnevaali, Münchenin nähtävyyksiä, Oopperajuhlat, Tollwood-festivaali

Münchenin nähtävyyksiä ja festivaaleja

München, Saksalainen kaupunki on täynnä nähtävyyksiä ja siellä on todella jokaiselle jotakin. Jotkut ihmiset saattavat kiusaantua kiertämään kauniita puistoja ja puutarhoja, kun taas toiset saattavat olla kiinnostuneita tutustumaan paikallisiin museoihin ja tutustumaan kaupungin kulttuuriperinnön eri näkökohtiin. Historiallisista nähtävyyksistä baareihin, kasinoihin  ja upeisiin ravintoloihin on jokaiselle makuista jotain.

Hauskaa matkustajaa varten Münchenissä seuraavat festivaalit ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Münchenin karnevaali

Tämä tärkeä tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1823, ja siitä lähtien se on jatkanut houkutella innokkaita puolueen ystäviä kaukana ja leveästi ympäri maata ja maailmaa. He käyttävät tilaisuutta nauttia katsomassa vilkkaan paraatin osanottajia ja kuunnella perinteisiä saksalaisia ​​sävelmiä kaduilla.

Elokuvafestivaali

Elokuvan ystäville tulee varata etukäteen Münchenin siirtoja ennakoiden kuuluisan elokuvan festivaalin, joka tapahtuu kesäkuun lopussa. Vierailijoilla on mahdollisuus nähdä kuuluisia elokuvajuhlia ja katsoa kansainvälisten blockbusterien ensi-iltoja. Lukuisia palkintoja luovutetaan ja runsaasti ilta VIP-juhlia ajetaan.

Oopperajuhlat

Vuosittainen oopperafestivaali järjestetään kesäkuun lopusta heinäkuun loppuun – ja sitä edeltää useita merkittäviä musiikkifestivaaleja lähellä sijaitsevissa Bayreuthin ja Salzburgin kaupungeissa.

Auer Dult

Matkustajat, jotka ovat erityisen kiinnostuneita kokeilemaan baijerilaisen kulttuurin herkkuja, kannustetaan varaamaan Münchenin siirtoja saadakseen heidät kaupunkiin ajoissa Auer Dult -festivaaleille. Tämä suosittu tapahtuma järjestetään luonnonkauniilla Mariahilfplatz-niityillä eri vuodenaikoina.

Tollwood-festivaali

Äärimmäisen suosittuja Tollwood-tapahtumia tapahtuu huipun kesä- ja talviloman aikana. Iloisia väkijoukkoja viihdyttää useat maailmanluokan muusikot, laulajat ja dramaattiset esiintyjät. Lapset ovat taattu paljon viihdettä seikkailu leikkipaikka.

Oktoberfest

Suuri määrä turisteja varata Münchenin siirrot saapuvat maailmankuulu Oktoberfest festivaali vuosittain. Vierailijat voivat seurustella innostuneiden paikallisten kanssa ja osallistua perinteisiin tapahtumiin, kuten Oktoberfest-paraatiin ja ”Kegin koskettamiseen”.

Vastaa