Gran Canaria, Lomakeskusopas, Puerto Mogan

Puerto Mogan, Gran Canaria – Lomakeskusopas

Puerto Mogan on pieni lomakeskus Gran Canarialla, Kanariansaarilla. Tämä viehättävä kylä sijaitsee 20 minuutin päässä Maspalomasista, 45 minuutin päässä Las Palmasta ja vain 10 minuutin matkan päässä Playa Tauritosta ja on ihanteellinen lomakohde upean loman viettoon.


lähde : www.pixabay.com

Tutustuttuasi kaupunkiin tee mukava kävelyretki sataman alueella ja nauti herkullinen ja rauhallinen ateria jossakin monista ravintoloista, kahviloista, bistroista tai tavernoista. Puerto Moganissa on useita saaren parhaita kalaravintoloita sekä ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä perinteistä että kansainvälistä ruokaa.

Kaupungin keskustan kanaalin yli kulkee useita poikittaisia, italialaistyyppisiä jalankulkusiltoja, ja kaupunkia kutsutaankin usein Kanariansaarten Pikku-Venetsiaksi. Kaupungin rakennukset edustavat erilaisia rakennustyylejä vanhoista valkeista villoista viehättäviin kalastajien mökkeihin ja moderneihin rakennuksiin. Kaupungin keskustassa on Pyhän Antoniuksen kirkko, jossa on upeita puukaiverruksia ja patsaita. On olemassa useita kasinoita, jos haluat kokeilla onneasi, mutta online-toisto on aina käytettävissä, jos saat bonuksia Kolikkopelit bonuskoodi .

Tarjolla on runsas valikoima erilaisia retkiä mukaanlukien vedenalaiset retket keltaisella sukellusveneellä, delfiiniristeilyt ja retket Gran Canarian upeille vuorille. Älä unohda retkeä läheiselle Melonerasiin, josta löydät paitsi kauniita rantoja ja rantakadun, myös Holiday World -vuoristoratapuiston ja Aqualand-vesipuiston.

Hiekkarannan kultainen hiekka on tuotu tänne Saharan autiomaasta, ja ranta onkin ihanteellinen paikka nauttia auringonsäteistä, uida ja snorklata ihanan lämpimässä vedessä. Puerto Moganin sukelluskeskus tarjoaa oppitunteja, vuokraa laitteita ja järjestää sukellusretkiä riutalle, luoliin ja laivanhylkyihin.

Puerto Moganissa on Anfi Tauron 18-reikäinen golfkenttä, jossa on upeita maisemia, järviä, vesiputouksia ja puutarhoja. Subtrooppinen ilmasto tekee Kanariansaarista ihanteellisen lomakohteen auringossa koko perheelle.

Kesäkuukausina lämpötila Puerto Moganissa on keskimäärin noin 26-28 ℃,  aurinko paistaa päivittäin 10 tuntia ja sademäärä on hyvin alhainen. Talvella lämpötila vaihtelee 14 ℃ ja 21 ℃ välillä ja aurinko paistaa noin 6 tuntia joka päivä, ja kohde onkin oivallinen viime hetken lomatarjousten lomakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Kun ilmaston lisäksi merivedenkin lämpötila laskee vain harvoin alle 19 ℃, on tässä ihanteellinen koko vuoden lomakohde.

Vastaa