loma-vinkkejä, Lomakeskusopas

Kalustusvinkkejä loma-asuntoon

Jos omistat loma-asunnon, saatat kohdata ongelman siitä, kuinka sisustaa sen. Ostamasi huonekalutyyppi riippuu ominaisuustoiminnosta; aiotko käyttää sitä ympäri vuoden useaan otteeseen, vuokrata sitä säännöllisesti tai antaa ystävien käyttää sitä haluamallaan tavalla?

Suunnittele rento ilme, mutta ajattele ilmapiiriä, joka sanoo kodikkaan ja mukavan päätettäessä sisustuksesta ja kalusteista, kuten peilipöydän peileistä; haluattehan, että vieraasi pitävät hauskaa, eikö niin? Vältä muodollisuus ja herkkyys ja mene sen sijaan lämpöä, käytännöllisyyttä ja toimivuutta luomatta hyvää makua tietysti!

Hotel, Säng, Lakan, Holiday, Lyx, Bekväm, Alla, Resa

Kuvan lähde: Pixabay

Massiivipuusta tammipohjaiset lattiat voivat olla hyvä sijoitus, koska ne ovat erittäin helppo puhdistaa ja erittäin kestävät kulumisesta. Sinun ei tarvitse maksaa mattojen säännöllistä puhdistamista tai vaihtamista muutaman vuoden välein. Jos kiinteistö on lähellä rantaa tai maaseutua, jossa ihmiset haluavat kävellä, lattian on kyettävä kestämään hiekkaa, mutaa, maaperää ja kaikkea muuta, mikä tuodaan sisälle päivän jälkeen, nauttien. Parkettilattia on paljon kestävämpi kuin matto, ja jos jotain voi roiskua tai maalata lattiaan, se on erittäin helppo puhdistaa. Mitä enemmän puulattia on kulunut, sitä parempi se näyttää! Ja voit aina heittää muutaman maton värien ja ylimääräisen suojan hyväksi käytetyille alueille.

Katsele toista kotiasi täydellisenä mahdollisuutena sisustaa missä tahansa tyylikkäästi, nauti värimaailmasta ja kalusteista niin hauskaa kuin haluat ja ole funky ja omaperäinen.

Makuuhuoneen kalusteet voi ostaa kaikki kerralla, joten ne sopivat ja sopivat täydellisesti ympäristöön. Varmista, että makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa lomailijoille, jotta ne voivat pakata kaikki tavaransa, valita sängyt, joissa laatikot alla. Voit sisustaa makuuhuoneen asianmukaisilla valaisimilla ja jos budjetti sallii, voit käyttää suunnittelijavaloja, kuten kartell valaisin. Voit myös valita erilaisia lajiteltuja seinävalaisimia. Voit myös valita erilaisia lajikkeita seinävalaisimet.

Se on tarpeeksi yksinkertainen, jotta alue näyttää suuremmalta kuin se todellisuudessa on, lisää vain muutama strategisesti sijoitettu peili, käytävässä, makuuhuoneet ja portaiden yläosat ovat suosittuja paikkoja ja niitä on kaikenlaisia ​​vapaasti seisovaista seinälle ja pukeutumispöytiin.

Joissakin lomakodeissa on myös puutarha ja ulkoterassi, jos tämä on sinun tapauksessasi, joten harkitse grillata pöydällä ja tuolilla upeaa elintilaa ulkona. Kaikki rakastavat istua ulkona iltaisin, kun on viileää ja mukavaa säätä.

Vastaa